Leiding info

De Leiding van de kindervakantieweek bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers. 
Op deze pagina, bedoeld voor de KIVA-leiding, komt de meest actuele en belangrijke informatie te staan die van belang is voor de KIVA-leiding.

Voor de zomervakantie is er een speciale bijeenkomst om de KIVA-leiding zo goed mogelijk te informeren over de inhoud, opzet en organisatie van de KIVA-week.
Zaken als programma, omgang met deelnemers, leeftijdsopbouw deelnemers en een tal van andere zaken zullen tijdens deze speciale bijeenkomst worden toegelicht.
Deze bijeenkomst is dit jaar gepland op woensdag 6 juli 2016!
Vanaf 19.00 uur staan koffie en thee klaar. Om 19.30 uur hopen we dat iedereen aanwezig is, zodat we kunnen beginnen.

Vlak voor de KIVA-week is er op zondag 25 augustus 2019 een speciale Leidingbijeenkomst in Dorpscentrum Oegstgeest.
Tijdens deze bijeenkomst zal belangrijke informatie worden gegeven over de opzet en inhoud van de KIVA van dit jaar. Natuurlijk hopen we dat iedereen hierbij in ieder geval aanwezig kan zijn.

Wie nog geen KIVA-leiding is en toch een steentje aan deze vakantieweek wil bijdragen kan zich aanmelden via het speciale inschrijfformulier op de leidingsite op deze internetsite (gebruik de keuzeknop leiding uit het keuzemenu).
Meer info? Bel: 071-5171540.

Let op!!!
De laatste jaren bleek de belangstelling om als Leiding aan de KIVA deel te nemen bijzonder groot. Zo groot zelfs dat niet alle aangemelde leiding ook geplaatst kon worden. Wacht dus niet te lang met reageren als je (ook) dit jaar (weer) mee wilt doen...