Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Dit jaar geen Oegstgeester Sinterklaasfeest!

Dit jaar verzorgt de Stichting Evenementen geen groots-opgezet Oegstgeester Sinterklaasfeest in het Teylingen College - locatie Duinzigt (foto Sinterklaasfeest 2010).

Nu de Oegstgeester winkeliersverenigingen hebben gekozen voor een andere organi- satie rond de aankomst van de goedheilig-man en zijn gevolg in Oegstgeest, is gebleken dat het gevoelsmatig niet wenselijk en organisatorisch niet meer mogelijk is om een dergelijk bruisend feest te verzorgen.

Hoewel de financiële middelen dit jaar wel aanwezig waren om opnieuw zo'n 300 kinderen met hun ouders te kunnen laten genieten van de vierde editie van het Oegstgeester Sinterklaasfeest is toch besloten de geplande muzikale en theateractiviteiten voor dit jaar te annuleren.

Volgend jaar gaat de Stichting Evenementen weer wel een groots-opgezet feest verzorgen. Voorbereidigen voor dit feest zijn inmiddels van start gegaan.

Stichting Evenementen dankt de tientallen vrijwilligers die de afgelopen jaren aan de feestelijkheden hebben meegewerkt en ook dit jaar hun steentje aan het Sinterklaasfeest zouden bijdragen en hoopt volgend jaar weer op hen te mogen rekenen.

Iedereen veel plezier toegewenst bij alle andere Sinterklaasactiviteiten!